Swalkersstee – De Tike

Heerlijk genieten op Friesland Camping Bed&Breakfast Groepsaccomnmodatie “Swalkersstee”.
Voor een actieve vakantie of een rustig weekendje weg bent u van harte welkom op SVR Camping, Bed & Breakfast “Swalkersstee” in De Tike. De Tike is een klein rustig dorpje in het meest verrassende nationaal landschap in Friesland de” Noardlike Fryske Wâlden” op korte afstand van Burgum, Drachten en Leeuwarden.
In en rond De Tike zijn diverse “swalk” routes om te fietsen of te wandelen in de prachtige omgeving van het Friese platteland met zijn mooie boomsingels. Ook is er volop viswater in de omgeving voor de visliefhebbers.
“Swalkersstee” is een boerderijcamping met 25 ruime plaatsen achter de voormalige boerderij, waar u kunt genieten van de rust en ruimte die het landschap in dit deel van Friesland u biedt. In de schuur van de boerderij is nu een Bêd & Brochje met 5 ruime kamers. Bêd en Brochje is het Fries voor bed en ontbijt ofwel Bed & Breakfast.
Bêd en Brochje Swalkersstee heeft in de B&B gratis Wifi beschikbaar.
Feestjes en partijen: Voor uw bruiloft, familie-, vrienden-, personeels- of buurtfeest met 50-60 personen bent u ook bij ons op de juiste plek. Wij kunnen uw koffietafel, warm en koude buffetten en barbecues verzorgen.  
Tevens is er de mogelijkheid om te overnachten in de Bed en Breakfast.


Bekijk de website: www.swalkersstee.nl