It Wiid – Eernewoude

Camping It Wiid in Friesland

biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.  Ons terrein is 28 hectare grote en ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen.  U kunt hier kamperen met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Een andere mogelijkheid is dat u een vakantiehuis huurt in ons bungalowpark.
Onze camping beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. U kunt bij ons ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s.
Kortom: Camping Friesland gezocht, It Wiid is een camping waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Kamperen in Friesland, kies voor Camping It Wiid! Heeft u behoefte aan meer luxe en comfort? Wat dacht u van een vakantiehuis aan het water? Vakantiepark It Wiid beschikt over 4-persoons, 6-persoons en 8 persoons luxe vakantiehuizen


Bekijk de website: www.wiid.nl/