Het Zonnehuis – Exmorra

Op het terrein van Het ZonneHuis kun je de minicamping vinden.
Je kunt hier genieten van de mooie natuur, de vogels, het water, kano’s huren, fietsen, wandelen, gemasseerd worden…………………
De trampoline, de prachtige vogelnestschommel en het duikelrek staan het hele jaar op het speelveld. Want in het appartement komen het hele jaar door gasten, dus voor de kleintjes is er altijd wat te doen.
De camping biedt gasten de gelegenheid te vissen, te varen, te fietsen, te zwemmen, te wandelen, kortom, met volle teugen te genieten van de prachtige Friese natuur. Er zijn zo’n 15 kampeerplaatsen beschikbaar, waarvan meerdere met stroom. Voor de campinggasten zijn er mooie doucheruimtes gebouwd in de boerderij en er is een overdekte wasplaats.
Rondom de camping staan her en der kleurige bankjes, er is een picknickplaats bij de vijver en je kunt een kano huren. Bij de steiger aan het water kun je heerlijk met je voeten in het water bungelen en genieten van de geluiden van de vele weidevogels die er in dit gebied zijn.
In de tuin rond Het ZonneHuis en de camping groeien in de zomer allerlei wilde bloemen en kruiden, geurende rozen, en natuurlijk aan het einde van de zomer, zonnebloemen. Want die horen bij Het ZonneHuis.
Campinggasten kunnen, tegen betaling, van de faciliteiten van Het ZonneHuis, zoals een massage of een saunabezoek, gebruik maken. En je kunt een kijkje nemen in het “ZielZalige Winkeltje” in het kantoor annex receptie.
En de zonsopgangen en zonsondergangen, die zijn prachtig!


Bekijk de website: www.hetzonnehuis.nl