Elfbergen – Oudemirdum

camping  Elfbergen

Onze camping bestaat al bijna een halve eeuw en sinds 2004 hebben wij hem overgenomen. We waren getroffen door de rust die hier heerst. Na een tijd van hard werken is het ons gelukt om de camping te moderniseren, dit zonder de bijzondere uitstraling te verliezen. De combinatie van rust, genieten van de natuur en moderne faciliteiten is steeds beter in orde.
Wij laten graag onze persoonlijke stempel zien:
Bij ons is warm water voor de afwas vrij.
We werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen.
Het afval wordt gescheiden.
In de bibliotheek kan men, zonder kosten, lenen uit meer dan 1000 boeken.
Door gevarieerde beplanting is de camping een lust voor het oog en voor allerlei dieren. Daarbij hebben we ook aandacht voor de verzorging van de innerlijke mens: er is een kruidentuin aangelegd waar ieder zijn boeketje plukken kan. Over het terrein verspreid staan fruitbomen waarvan we er nu ook een paar in de speeltuin hebben geplaatst. Kinderen vinden het erg leuk om wijnbesjes te snoepen of een dikke aardbei te ontdekken.
Op en rond het terrein kunt u genieten van de vogels. In het voorjaar zijn er overal nesten in de struiken en heggen te vinden. Je hoort de specht timmeren in het bos en de buizerd hoor je al van verre aankomen.
De kantine is aangekleed, langs de muren is lambrisering aangebracht en er staat een prachtige houtkachel voor de wat killere uurtjes. Ook kunt u hier darten of gezellig samen voetbal kijken.
Bij de receptie kunt u heerlijk ijs, warme broodjes en kranten kopen.
U kunt bij ons ook terecht voor een schoolkamp of een familie- of vriendenkamp. Er is dan een plaats te reserveren waar U bij elkaar kunt staan en (buiten het hoogseizoen) gebruik kunt maken van de kantine met goede keukenfaciliteiten.
We doen ons best een gezellige sfeer op de camping te creëren. Zo is er in de zomer een recreatieteam, en zijn we trots op de gasten die activiteiten organiseren.

Bekijk de website: www.campingelfbergen.nl/