Dennenhoeve – Elsloo

Het is een kleinschalige camping van max 10 plaatsen, gezellig ingericht met ruime plaatsen.
Euro aansluiteing electra, warme douches, schone toiletten, huisdieren welkom.
Er zijn een aantal compleet ingerichte caravans te huur, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Nationaal Park Drents-FrieseWold is een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land. U vindt er een bonte schakering van landschappen. Van uitgestrekte bossen tot vennen, veentjes en duinen.
In de Kale Duinen stuift het zand. Langs de randen van het park liggen karakteristieke dorpen, temidden van akkers en weilanden.
Ontdek het Drents-Friese Wold zelf. Te voet, per fiets of te paard.
Er zijn nog maar weinig plaatsen in Nederland waar je zo’n groot aaneengesloten natuurbegied vindt als in het Drents-Friese Wold. Een ideaal gebied voor natuur- en rustzoekers. Door de grootte loop je elkaar niet snel voor de voeten.
Zelfs niet in het hoogseizoen. Bijzonder is ook de enorme afwisseling. Van droge stuifzanden tot natte stukken veen en heide. Staatsbosbeheer beheert de boswachterijen Appelscha en Smilde.  In de bossen huizen vele soorten vogels. Het kleine goudhaantje, de boomvalk, de wespendief. En het wemelt van de zoogdieren, waaronder reeën, hermelijnen, marters en vossen.
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, op de camping is er wat kleinvee en paarden die in overleg gevoerd en geborsteld mogen worden.
In de omgeving is een groot buitenbad, een grote recreatieplas en verschillende pretparken. Het bezoekerscentrum van het drents-friesewold organiseert vaak activiteiten voor kinderen en families.


Bekijk de website: www.campingdennenhoeve.nl