De Kleine Wielen – Leeuwarden

Welkom bij Camping de Kleine Wielen.

Een gezellige familiecamping in het hart van Friesland en aan het water.
Alle kampeerplaatsen, camperplaatsen en trekkershutten bevinden zich op een eiland midden in het binnenmeer “De Kleine Wielen”. U heeft hier volop de gelegenheid om te ontspannen. Aan het meer of in de speelplas die zich midden op het eiland bevindt: surfen, roeien, kanovaren en vissen. Het kan allemaal op onze camping. De verhuur-chalets staan op het vasteland.
Rond de speelplas (maximaal 1,20 diep)  vindt u een zandstrandje, een zonneweide en enkele speeltoestellen. Uw (klein) kinderen zullen zich geen moment vervelen.
Vanaf de camping fietst of wandelt u zo een prachtig natuurgebieden in. Meer dan 1000 hectare prachtige natuur. En binnen 10 minuten bent u in de prachtige hoofdstad Leeuwarden. Zo biedt onze camping voor ieder wat wils. Gezinscamping, familiecamping en viscamping.
De vele voorzieningen zorgen voor het nodige gemak tijdens uw vakantie. De kinderen worden in het hoogseizoen vermaakt met een professioneel animatieprogramma. En in het voorseizoen is het een heerlijke plek voor een vakantie waarin ontspanning en uitstapjes elkaar afwisselen.

Bekijk de website: www.campingdekleinewielen.nl