De Bearshoeke – Oudega

Direkt gelegen aan één van de mooiste Friese meren ligt watersportcamping

“De Bearshoeke”.

Watersportcamping direckt gelegen aan de Oudegaaster Brekken Welkom op de website van camping ‘de Bearshoeke’, één van de mooiste Friese meren campings. Op deze website vindt u alle informatie over onze watersportcamping welke direct gelegen is aan de Oudegaaster Brekken. De Oudegaaster Brekken hebben een open verbinding, zonder bruggen, met het Heegermeer en de Fluessen. Door deze unieke ligging is de camping uitermate geschikt voor de echte watersportliefhebber.
Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt camping “De Bearshoeke”, ideaal gelegen aan de Oudegaaster Brekken welke een open verbinding hebben met het Heegermeer en de Fluessen.
Het is een kleine gezellige gezinscamping welke van alle moderne gemakken is voorzien. Hier vindt de echte watersporter alles wat hij zoekt, want voor zeilers, surfers, zwemmers of vissers is dit gebied rijk aan mogelijkheden. Ook fietsers en wandelaars kunnen hier volop genieten. De vele fietspaden voeren u door de vaak ongerepte natuur en langs schilderachtige dorpjes.
Voor gezinnen met kinderen is watersportcamping “De Bearshoeke” een prima vakantieadres. Voor de allerkleinsten is er naast een speelterreintje een kinderstrandje dat zorgt voor eindeloos speelplezier. Door de beschermde ligging (geen doorvaartmogelijkheden) kunnen kinderen hier onbezorgd zwemmen, zeilen en surfen.
Camping beschikt over een modern ingericht toiletgebouw.
Op 5 minuten loopafstand ligt het dorpje Oudega -W- met z’n gezellige dorpshaven.

Bekijk de website: www.bearshoeke.nl/