Camping Erkemederstrand – Zeewolde

Camping ERKEMEDERSTRAND
Een bruisende camping aan het water, in een mooi stukje Flevoland! Voor een weekend, paar weken of zelfs een heel seizoen naar de camping? U zult een onvergetelijke campingvakantie beleven op het ERKEMEDERSTRAND!
Een campingplaats direct aan het water of binnendijks (op loopafstand van het water)? Uw boot mee naar de camping? Het kan allemaal! U kunt aanleggen in onze jachthaven en kamperen tegelijk!
De camping is hondvriendelijk en kindvriendelijk.
Kamperen aan het water
Op de campingplaatsen aan het water valt altijd wat te zien of beleven. Het campingstrand voor de deur en speeltuin en springkussen aan het strand, zorgen voor vermaak voor het hele gezin. Er zijn campingplaatsen waar u over het strand en water uit kijkt maar ook waar u op een veld staat.
Alle campingplaatsen aan het water zijn tussen de 125 m2 en 150 m2 en hebben een elektra aansluiting van standaard 6A welke, per 2A, opgewaardeerd kan worden tot 16A.
Campingplaatsen 1 t/m 52 zijn ook nog voorzien van een water- en rioolaansluiting.
Campingplaatsen 53 t/m 62 hebben een watertappunt op het veld.
Bij de camping aan het water zijn verschillende campingplaatsen waarvan de achterste strook een verharde ondergrond hebben, ideaal voor caravans, kampeerauto’s en campers. Op alle campingplaatsen staat u op gras.


Bekijk de website: www.erkemederstrand.nl/