Witterzomer – Assen

Kamperen in Drenthe

Kamperen in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer is ideaal voor het hele gezin! Niemand hoeft zich hier te vervelen. Jong én oud voelen zich hier thuis.

Witterzomer ligt in de prachtige omgeving van Assen de provincie hoofdstad van Drenthe, middenin eeuwenoud bosgebied. U kunt zich wel voorstellen wat deze ambiance voor gevoel van vrijheid en ontspanning met zich meebrengt.

Kamperen in Drenthe zoals u wilt

Uw kampeervakantie zal aanvoelen als een warm bad. We denken graag met u mee om u vakantie naar wens in te vullen. Of het nu gaat om informatie en tips voor leuke dagtrip of om het vinden van de perfecte standplaats voor uw vakantie.

Vervelen in Drenthe? Mooi niet!

Kinderen kunnen zich van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat uitleven met de meest kindvriendelijke faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een zwemvijver met zandstrand, verwarmd buitenzwembad met grote waterglijbaan,  kinder kartbaan, ponybaan en mega springkussen. Nieuwe vriendjes zijn zo gemaakt!

Ouders kunnen heerlijk relaxen op het strand bij de zwemvijver, of in actie komen op de tennisbaan of het volleybalveld. Met het hele gezin kunt u midgetgolfen, minibowling spelen of een fietstocht maken in de adembenemende omgeving van Witterzomer.

Een unieke ervaring in Nederland: Winterkamperen in Drenthe!

Waarom zou u zich beperken tot één seizoen terwijl alle seizoenen hun charme hebben? In Drenthe kunt u deze seizoenswisselingen heel intens beleven. Daar willen wij u graag van laten genieten. Daarom kunt u op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe het hele jaar door kamperen!

Bekijk de website: www.witterzomer.nl/