Pieterom – Sleen

Camping Pieterom is een groene, parkachtig aangelegde, kleine, gemoedelijke en vooral rustige camping aan de rand van het mooie brinkdorp Sleen. We organiseren geen spelletjes of bingo-avonden en bieden ook geen animatie voor kinderen. We bieden u rust, maar ook gezelligheid, vriendelijkheid en gemoedelijkheid. Bij ons staat voorop dat u tevreden en uitgerust weer naar huis gaat, als uw vakantie voorbij is.
Camping Pieterom heeft een degelijke en fraaie sanitaireruimte ondergebracht in de voormalige wagenschuur,met maar liefst vijf toiletten en vijf verwarmde douches waaronder een invalidentoiletruimte die ook kan worden gebruikt als gezinswasruimte. U vindt in de sanitairruimte de nieuwe en ruim bemeten afwasgelegenheden met vrij gebruik van warm water en…. natuurlijk overdekt! Tevens staat hier een folderrek waar een groot aantal activiteiten die in de omgeving te bezoeken zijn, onder uw aandacht gebracht wordt.

duurzaam

De camping draait op 100% zonnestroom, opgewekt door eigen zonnepanelen die op het dak van de recreatieruimte geplaatst zijn. Op een speciaal geplaatst display kunt u aflezen hoeveel energie op dat moment opgewekt wordt. Bij het schoonmaken van het sanitair maken we gebruik van biologisch verantwoorde producten.

Bekijk de website: www.pieterom.nl/