Landgoed het Geuzenbos

Gezellige kleine SVR camping in Mantinge Drenthe, direct aan het Mantingerveld, Mantingerzand met 22 beschutte comfortplaatsen en 3 tentenplaatsen. Ons landgoed ligt in de Broekstreek (gevormd door de dorpen Mantinge, Balinge en Garminge) tussen Hoogeveen en Westerbork in de gemeente Midden Drenthe. Dit gebied staat toeristisch bekend als de Drenthse Hooglanden. Direct aan het Geuzenbos grenst het Mantingerzand. Dit uitgestrekte natuurgebied wordt gevormd door (Jeneverbes)bossen, zandverstuivingen en heidevelden en staat garant voor natuurpracht.

Op onze SVR camping hebben wij 22 comfortplaatsen geschikt voor caravan, camper, bungalowtent etc. De plaatsen zijn door gebruikte beplanting afgeschermd van elkaar. Sommige mensen noemen dit hofjes en waarderen de privacy die dit oplevert zonder dat er een gevoel van opsluiting ontstaat. De beplanting is zodanig aangebracht dat er wel ruim zonlicht door komt maar ook op gewenste plaatsen schaduw opwerpt. Naast deze “bosplaatsen” hebben wij ook plaatsen met vrij uitzicht over de landerijen waar de koeien nog grazen. In het bos hebben we een trekkersveld aangelegd. Hier is plaats voor 3 tenten.

Onze camping is puur natuur. Hier hoort natuurlijk geen blik bij van auto’s. U kunt als kampeerder uw auto parkeren op de parkeerplaats.

Vanaf de camping kunt u direct het bos inlopen wat aansluit op het mooie Mantingerzand. Een gebied waar u urenlang kunt wandelen in- en genieten van de mooie afwisselende natuur.

Sanitair

Hygiëne vinden wij erg belangrijk. Ons sanitair is keurig verzorgd en wordt tot 4x daags grondig gereinigd. De sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warm en koud water. Warm water kunt u onbeperkt gebruiken. Wij kennen namelijk geen muntjesautomaten of iets dergelijks.

Wij hebben voor U aanwezig:
4 toiletten (met toiletpapier en toiletbrilreiniger aanwezig), 1 urinoir, 4 warme douches, 2 wasgelegenheden met warm en koud water, wascabine met warm en koud water, 4x afwasplaats (overdekt) met warm en koud water. Uitstortplaats chemisch toilet. Ons water is overigens kalkvrij, dat merk je en dat proef je.

Wifi op elke plaats beschikbaar

Blokhut/ Ontmoetingsruimte met bibliotheek, wasmachine, koelkast en vriezer.
Huisdieren toegestaan mits aangelijnd
Jeu de Boulesbaan
Wasmachine, centifuge en droogmolen.
Overdekte fietsenstallingen met stroomaansluiting.

Landgoed het Geuzenbos
Steendervalsweg 26
9436 PM Mantinge
tel. 0593 552082
tel. 06 20101699

Email: info@geuzenbos.nl
facebook www.facebook.com/Geuzenbos/

GPS positie
N 52.791448
E 6.597676

Bekijk de website: www.geuzenbos.nl