Camping Torentjeshoek – Dwingeloo

Kamperen in Drenthe is op en top vakantie vieren. Camping Torentjeshoek in Dwingeloo is uw uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie midden in de Drentse natuur. Deze familiecamping ligt aan de rand van het natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld. Een toplocatie voor de hele familie, met kinderen of juist voor de rustzoekers.

Glamping, back to basic of gewoon kamperen?
Zoekt u een camping voor uw caravan of tent, of verkent u Nederland met uw camper? Voor iedere vakantieliefhebber is plaats op Camping Torentjeshoek. De bos- en heiderijke omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en voor vele andere activiteiten. Ook wanneer u een accommodatie wilt huren, dan bent u bij Camping Torentjeshoek in Dwingeloo aan het juiste adres. We hebben voor iedere kampeerder een prettige verblijfsplaats. Denk aan een chalet of huur een huisje. Onze trekkershut, safaritent en boomhut zijn ideaal voor een fijne vakantie in Drenthe.

Unieke ligging, midden in de natuur
Camping Torentjeshoek is uniek gelegen tussen twee natuurgebieden en midden tussen de brinkdorpen Dwingeloo en Diever. Op een half uurtje afstand vindt u Meppel, Emmen en Assen. Vanuit Camping Torentjeshoek trekt u er dus gemakkelijk op uit naar knusse Drentse dorpen of de veelzijdigheid van de stad.

Bekijk de website: www.torentjeshoek.nl/