Camping Klaverhoeve – Coevorden

Camping Klaverhoeve

Een eenvoudige maar nette, rustige, particuliere S.V.R. camping (geen agrarisch bedrijf), heerlijk gelegen tussen boerderijen in een landelijke omgeving op slechts enkele kilometers van het gezellige stadje Coevorden.
Twaalf ruime plaatsen plus enkele reserveplaatsen. Stroomaansluiting is op alle plaatsen mogelijk. Er is speelgelegenheid voor de kinderen en een kleindierweide.             
Honden toegestaan, graag in overleg.
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om op één van onze pony’s een ritje te maken, (voor de kleintjes zijn er de shetlanders Siep en Stevie, voor de wat grotere hebben we onze Fellpony Elino) of om op de kar met onze Siep ervoor mee te rijden.
Tal van mogelijkheden voor dagtochtjes naar attractieparken, natuurschoon, fijne recreatie-zwemplassen in o.a.: Coevorden, Emmen en Hollandscheveld, sportvissen (visrijk kanaal op loopafstand en in Elim een forellenvisvijver), beeldentuin Gees, musea, dierentuin Emmen en gezellige dorpen en steden.
Een dagje Duitsland op slechts enkele autominuten.
De Klaverhoeve is een prettige basis voor een aantal etappes van het pieterpad.
Ook fietsers kunnen vanuit de Klaverhoeve uitstekend uit de voeten.
Eenvoudige, maar nette sanitaire voorzieningen met warme douches, zonder munten.
Wasmachine en centrifuge aanwezig.
U kunt uw paard of pony meenemen. Ruime boxen en een buitenmanege met verlichting, aparte longeergelegenheid/zandpaddock aanwezig. Weidegang mogelijk.
Voor stalling graag vooraf reserveren s.v.p.
 
 

Bekijk de website: www.campingklaverhoeve.com/