t Zwaluwnest – Borkel en Schaft

Minicamping  t Zwaluwnest

Achter onze boerderij bevindt zich een groot, vlak en goed onderhouden kampeerveld genaamd het zwaluwveld met een prachtig uitzicht over de achterliggende landerijen en bossen.
Dit terrein is goed voor 15 kampeermiddelen, deze worden in een halve cirkel geplaatst
Vanaf het seizoen 2014 hebben we een nieuw veld langs onze boerderij erbij. Dit is het bloemenveld en is goed voor 10 kampeermiddelen tegenover elkaar. Campers zijn van harte welkom.
Ook op dit veld is een elektriciteitsaansluiting aanwezig.
Ook hebben we in het nieuwe seizoen een geheel nieuw sanitairgebouw met ruime toiletten en douches en met een mindervalide voorziening.
In het nieuwe gebouw bevindt zich een fietsenstalling met electrische oplaadpunten.
Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Wij verhuren vanaf 1 april een caravan. (€24,- voor 2 pers./nacht)
Wifi is gratis.
Onze minicamping ligt in Borkel en Schaft, helemaal in het zuiden van Noord-Brabant +/- 20 km onder Eindhoven. Dicht bij de Belgische grens.
’t is een ”schon durpke” met +/- 1250 inwoners. Wij zitten aan een doodlopende weg in de nabijheid van drie natuurgebieden.
De Malpie (NL) De Leenderheide (NL) Natuurreservaat de Plateaux (BE)
Verder loopt de knooppunten fietsroute langs onze boerderij zodat u meteen een route keuze kunt maken. Ook de knooppunten wandelroute loopt langs onze boerderij. Door het gevarieerde landschap en bossen is er veel fietsgelegenheid en zijn er prachtige wandelingen mogelijk.
Het riviertje De Dommel is op korte afstand namelijk 500 m, kanotochten worden aangeboden door Rofra.
Zwembaden zijn er op 6 en 8 km afstand.

Bekijk de website: www.zwaluwnest.eu