t Swinkeltje – Bergeijk

Minicamping  ’t Swinkeltje

In het Brabantse Bergeijk ligt in het buitengebied in een oase van rust de minicamping met de naam ’t Swinkeltje. Te midden van een mooie omgeving tussen prachtige uitgestrekte weilanden en vlakbij de Belgische grens.
Het is een gastvrije mincamping waar de nadruk ligt op de rustzoekende kampeerder, persoonlijk contact en Brabantse gezelligheid.
De minicamping is ingericht op een deel van het weiland waar in de zomer ook in het andere deel een klein aantal koeien buiten lopen.
Het gedeelte waarop de minicamping is ingericht is aangelegd met een bosplantsoen. De plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroom.
Verder is er per staanplaats een tegelplateau gelegd zodat u hier uw voortent of luifel kan opzetten.
Het sanitair is hoogwaardig en vakkundig gemaakt. De douches zijn van een elektronisch systeem voorzien zodat u niet met muntjes hoeft te werken. Ook hebben we een minder-valide toilet en douche.
Omdat de mincamping tussen prachtige wandel- en fietsroutes ligt hebben we een afsluitbare fietsenstalling waar de mogelijkheid bestaat om uw elektrische fiets op te laden. Tevens zijn er ook uitgebreide knooppuntenkaarten aanwezig van Belgie en ‘De Kempen”. Maar uiteraard hebben we ook folders liggen van diverse aktiviteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.
WIFI aanwezig


Bekijk de website: www.minicampingbergeijk.nl/