Onder de Dijk – Stampersgat

Camping Onder de Dijk

Ons kampeerterrein biedt plaats aan 25 kampeereenheden. Daarnaast staan er op de camping 5 verschillende huisjes die ideaal te combineren zijn met het kamperen.
De camping is landelijk gelegen, wordt omzoomd door bomen en biedt een ver uitzicht over de polder. Wanneer u de dijk oploopt bevindt u zich in het centrum van het dorpje Stampersgat.  Het moderne en schone sanitair bestaat uit 5 toiletten, 3 douches, waaronder een familiedouche, ook geschikt voor mindervaliden, en meerdere wasruimtes; er is een aparte dames- en herengelegenheid.  Er is een nieuwe afwasgelegenheid, en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Achter de schuur wordt afval gescheiden verzameld.    Er is een folderstand met veel fietsroutes die u kunt uitproberen en een koelkast met diepvries voor gezamenlijk gebruik; er is een centrifuge, en u kunt gebruik maken van een wasmachine en droogtrommel tegen betaling.  Op het terrein draadloos internet (wifi) .
Als mevrouw de Bruijn aan de leg is, zijn er verse eitjes te koop!
Bij de entree van de camping vindt u ons dierenweitje. We hebben veel kleinvee waarbij uw kinderen zich direct thuis zullen voelen. Via een hekje kunnen zij onder uw begeleiding naar binnen! Op de grotere weide lopen de schapen. Er is een oude tractor waarop ze mogen klimmen en over de camping verspreid vinden ze allerlei speeltoestellen, maar ook de skelters, tractortjes, en fietsjes waarop ze kunnen rijden. Als de wind gunstig is mogen ze onder uw begeleiding een kampvuurtje maken in de overdekte vuurplaats. Bij slecht weer is er een binnenrecreatieruimte met grote binnenzandbak, pingpongtafel, voetbalspel, t.v. en boeken. We hebben ook een fraaie jeu de boules-baan ter beschikking voor onze gasten. Ballen zijn te leen bij Birgit of Cees. Vraag er gerust naar en speel mee met de ouderen van Stampersgat op maandagmiddag of donderdagochtend!
Bij de dierenweide is ook de kikkerpoel aangelegd; een stukje natuurschoon met bijzondere flora en fauna. Op donderdag kunt u (indien onze IVN-er Piet aanwezig is) een boeiende rondleiding krijgen. Heeft u zin in een boerenpad-wandeling, (1,2km), dan start deze route rond onze akkers via het hekje naast de cottage. Stevig schoeisel nodig!
Wij hebben geen vaste plaatsen op ons terrein, er zijn plekjes in de zon of in de schaduw. Elke plaats heeft elektrische aansluiting (6 amp.), waarvan 4 met extra wateraansluiting en afvalwaterafvoerpunt. Op de speciale camperstrook, ingericht voor 3 camperplaatsen, is ook een watertappunt en electrische aansluiting, alsmede een afvalwaterput.

Bekijk de website: www.campingonderdedijk.nl