Minicamping Weideblik – Helvoirt

Minicamping Weideblik

is gelegen in het schitterende natuurgebied van het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, op de grens van Helvoirt-Biezenmortel. Waar u kunt genieten van de rust, ruimte en luxe die onze minicamping u biedt, met net dat beetje meer.
Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen
Onze minicamping in Helvoirt is gelegen op het Brabantse platteland achter onze “boerderij”, dus lekker rustig en ver van de weg af. Via de achterkant van het kampeerterrein heeft iedereen een prachtig uitzicht. U wandelt zo het natuurgebied van het nationaal park de Loonse en Drunense duinen in. Tijdens uw verblijf krijgt u een informatiemap te leen, daarin vindt u informatie over fietsen, wandelen, picknicken, Loonse en Drunense duinen, leuke uitstapjes, en nog veel meer. Lees meer over onze minicamping en brabant, de Beekse Bergen, de Efteling, Drunen, Loon op Zand, Oisterwijk en Den Bosch.
Ideale kindvriendelijke brabantse gezinscamping
Onze jonge gasten kunnen knuffelen met dieren als: kippen, poezen, konijnen, cavia’s en het hangbuikzwijntje Spekkie  We hopen dit voorjaar weer op kleine kuikentjes en cavia’s. Kleine boerderij belevenissen dus! ’s Avonds achter de minicamping in het natuurgebied de Loonse en Drunense duinen op zoek naar reeën, vossen, dassen of hun sporen is natuurlijk helemaal leuk. Kortom, wij willen u graag ontvangen op onze minicamping, waar u kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid en wij er voor zorgen dat u een fijne vakantie heeft. Wist u dat camping weideblik nu ook actief is op facebook,like onze pagina en blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen van onze camping

Bekijk de website: www.weideblik.nl/