Minicamping Rabbit – Someren Heide

Welkom op mini Camping Rabbit

Mini camping RABBIT ligt aan de rand van de bossen met vele heide en vennen.Heerlijk rustig, ruimtelijk en gastvrij is het bij ons op de camping.
Prima uitgangsbasis voor dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.
Rondom onze camping zijn vele geweldig mooie natuurgebieden waar u naar hartelust kunt wandelen en fietsen.
Dus u kunt genieten van uw welverdiende vakantie en uw viervoeter is ook van harte welkom.
U wordt altijd persoonlijk ontvangen onder het genot van een kopje koffie of thee naar wens.
Luxe verwarmde sanitaire voorzieningen twee douche zonder munten, maar wel met een tijdschakelaar om vijf minuten te kunnen douchen en er kan eventueel tussendoor gestopt worden.
Ook is er gelegenheid om gratis te wassen op de ouderwetse manier !! ouderwets wassen…wie kan of wil dit nog doen het kan (mag) op onze camping gratis, maar het is wel zelf even werken.
In de recreatieruimte vindt u alle informatie van de omgeving over museums en wat er in Someren en omgeving te doen is.
 Verder liggen er mappen met wandel- en fietsroute’s, moutainbikeroutes en restaurantjes in de omgeving volop informatie dus waar u rustig doorheen kunt bladeren de kaarten van de wandel- en fietsnetwerken zijn ook aanwezig.
 De recreatie ruimte is verwarmd en koel bij warm weer u kunt er televisie kijken, heerlijk op de bank of in een luie stoel zitten. In de kast ligt wat speelgoed voor baby’s en peuters, puzzels en gezelschapsspellen (ook voor kinderen) verder liggen er spullen om te tennissen, kubb, boerenboules, molka  en aan jeu de boules te doen.Voor kinderen zijn er geen speeltoestellen aanwezig, wel spelmogelijkheden zoals een voetbalspel en gezelschapsspellen. Ook is er gratis draadloos internet.
 Verder hebben we nog een studio of trekkershut waar u eventueel tot acht personen in overnachten kan

Bekijk de website: www.campingrabbit.nl