In de Polder – Lage Zwaluwe

Groene Camping

Verblijven op Groene Camping In de Polder nabij Nationaal Park de Biesbosch kan op verschillende manieren. In de bedstee van een comfortabel ingericht Polderhuisje, compleet met houtkachel en terrasmeubelen. Of verblijft u het liefst in een nostalgische kampeerwagen; iedere wagen in haar eigen kleurrijke eenvoud. Of kiest u voor het kamperen in uw eigen tent of caravan. De mogelijkheden zijn legio. Voor een onvergetelijke vakantie is het zeer de moeite waard om een kijkje te nemen bij Groene Camping In de Polder. Ieder verblijf heeft zijn eigen karakter. En zowel natuur, rust en ruimte zijn hier altijd dichtbij.
Je gaat naar een groene camping om te genieten van de rust, weg van de stad en weg van alles. Kamperen bij Groene Camping In de Polder is voor diegenen die het leven van alle dag willen ontvluchten. De kleinschalige opzet van deze autovrije camping met ruime plaatsen garandeert rust en privacy. Het terrein is bijna twee hectare groot, en is voor tweederde ingericht voor natuur met een prachtige natuurvijver en eenderde voor recreatie.
Tenten op De Groene Camping in de Polder Jeu de Boules op De Groene Camping in de Polder
Ruimte genoeg voor de maximaal 40 caravans of tenten die op de camping mogen staan. Kortom u heeft veel ruimte op de plaats die u zelf uitzoekt! Het is mogelijk om vooraf een kampeerplaats te reserveren. Er zijn op de camping geen nummers, een omschrijving van de plaats waar u wenst te staan is voor ons voldoende. Op het terrein zijn watertap- en aansluitpunten voor elektriciteit
In onze kampeerwagens hebben we geen kookvoorziening maar wel in onze kookwagen. Hier kunt u om beurten gebruik van maken. Ook wanneer u met uw tent op onze camping verblijft. Het gemak van een gasfornuis en een koelkast. Voorzieningen zoals thuis. Afwassen blijft handwerk maar zorgt altijd voor veel vermaak en een goed gesprek. Nog even voor u op een rijtje, de kookwagen is uitgerust met: koelkast, kooktoestel, pannen, serviesgoed en bestek, en alles wat u nodig heeft voor een kopje koffie of thee.
Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletgroepen, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Er is hier ook een recreatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven. Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Er is overal op Groene Camping in de Polder WIFI beschikbaar.
Wanneer heeft u voor het laatst een kakelvers eitje bij het ontbijt gegeten? Alle gasten die bij ons op de camping verblijven kunnen een ontbijt reserveren. Als u de avond voor uw ontbijt aan Cora doorgeeft met hoeveel personen en op welk tijdstip u wilt ontbijten. Geniet u de volgende morgen van de zelfgemaakte jam en een boerderij-eitje!

Bekijk de website: www.groenecampingindepolder.nl/