Favora – Eerde

Camping Favora

De camping is kleinschalig opgezet en de plaatsen zijn verdeeld om een natuurvijver. In deze vijver hebben we de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan. Ondertussen leven er veel kikkers en vissen.
 De steile oevers zijn aangeplant door de natuur, in het water is de natuur een beetje geholpen. Rondom het perceel staan struiken en bomen. Bomen zorgen voor schaduw, dat wil niet zeggen dat de caravan of tent de gehele dag uit de zon staat. Het is wel mogelijk om je tuinstoel zo te plaatsen dat je de dag in of uit de zon zit.
 En wil je op een bijzondere manier genieten van de zon; maak dan gebruik van een van de twee hangmatten of ga streeploos zonnen bij de sauna.
Huisdieren en we denken nu even aan honden, zijn welkom. Deze mogen gewoon los rondlopen omdat ze toch niet het terrein af kunnen maar…..
vallen ze de kippen of andere kampeerders lastig dan moeten ze vast.
 Voor fietsen is er ruimte om ze te stallen. Hier zijn stopcontacten voor het opladen van de E bike.
Er is een ruime overkapping voor algemeen gebruik.  Dus niet alleen om creatief bezig te zijn of om uit de zon te zitten, maar wat te denken van een BBQ als het weer wat minder is. Hier liggen fiets en wandelkaarten alsmede folders. Ben je op zoek naar leesboeken en tijdschriften, die vindt men in de rustruimte van de sauna.
Heb je geen zin om te koken dan kun je ‘s avonds aanschuiven bij “Table d’ Hôtes” het menu wordt geserveerd onder het overkapte terras.
 Wel graag 1 dag v.t.v. doorgeven.
Tv ontvangst via digitenne is geen probleem in deze omgeving.
 Gratis draadloos internet.

Bekijk de website: www.favora-eerde.nl/