Camping Weidezicht – Eersel

camping Weidezicht in Eersel

Camping Weidezicht is opgericht in 1995 als een van de eerste mini-campings binnen de gemeente Eersel. Na al die jaren is de camping inmiddels een begrip voor veel gasten. Vooral 50-plussers, fietsers, wandelaars en mensen die op zoek zijn naar rust in Nederland, weten onze camping te vinden.
Onze camping is gelegen in Eersel, parel van de Brabantse Kempen. Naast de rustige omgeving met het verreikende uitzicht over de weilanden met onze dieren, zijn er op korte afstand bossen en heidegronden waar u op uw gemak kunt gaan wandelen of een fietsroute kunt gaan maken. De camping zelf is, als een van de weinige camping, opgedeeld in twee naast elkaar liggende, gescheiden velden. Hierdoor is iedere gast verzekerd van een prachtig uitzicht over de wei en kijkt u niet tegen een andere caravan aan zoals het geval is bij campings die in een cirkelvorm ingericht zijn. In de zomer lopen onze dieren buiten en kunt u ook daar van genieten. Dit alles komt terug in onze naam; Weidezicht.
Faciliteiten
Afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in zowel duurzaamheid als kwaliteit op onze camping. Zo zijn in het onlangs volledige vernieuwde sanitair automatische besparingen op water en elektriciteit gerealiseerd. Buiten onder een afdak zijn twee ruim opgezette wasbakken gesitueerd, zodat u comfortabel kunt afwassen, met uitzicht! Ook is gezorgd voor een overkapping waar u uw fietsen kunt stallen. Voor mensen met een chemisch toilet hebben wij een gemakkelijke afstort mogelijkheid. Bij elke campingplaats is elektriciteit aanwezig, de elektriciteit die u verbruikt wekken wij op met onze zonnepanelen. Met de auto? die kunt u gewoon naast de caravan parkeren.
Wilt u op uw tablet, laptop of smartphone uw fietsroute nog eens nakijken of alvast vooruit plannen? Geen probleem! Op het gehele campingterrein is een gratis hoogwaardig WiFi netwerk aanwezig.

Bekijk de website: www.campingweidezicht.nl/