Camping Huismans – Nuland

Camping Huismans

Onze camping is landelijk gelegen in het buitengebied van Nuland, tussen Oss en Den Bosch. Onze woonboerderij is in 1948 opnieuw opgebouwd. Wij zijn de derde generatie die wonen en werken op het bedrijf.
Natuurlijk zijn wij daar trots op. Onze camping is kleinschalig en kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. RUST en NATUUR zijn onze kernwoorden. Aan de vogels en insecten wordt bij ons ook gedacht.
Wij zijn voortdurend bezig ons terrein te verbeteren zodat wij u nog meer comfort kunnen bieden. Ieder jaar wordt het sanitair en water door de GGD gekeurd.
Het Sanitair is eenvoudig en toch is alles aanwezig.
toiletten, douches, urinoirs en wastafels. er zijn voldoende stroompunten om electrice apperatuur zoals scheerapparaten aan te sluiten .
Nieuw in 2014 is het wifi netwerk.
De camping heeft 20 royale staanplaatsen die zijn voorzien van elektriciteit en een eigen stroommeter, in de winter van 2012 geheel vernieuwt. Het voordeel van een eigen meter is dat u betaalt wat u gebruikt. Ook is er een watertappunt bij elke twee staanplaatsen.
Een terugkeer naar de tijd van Pipo en Mamelou is mogelijk in onze authentieke Pipo-wagen.
Die in de tuin staat lekker rustig en prive.
Ook beschikken we over een sta-caravan voor maximaal 4 personen. Op onze camping zijn geen speeltoestellen aanwezig, en het geproduceerde afval wordt gescheiden.
CampingVanaf onze camping kunt u door het natuurlijke Brabantse land fietsen. Over kronkelweggetjes, langs oude boerderijen, pittoreske dorpjes en met prachtige vergezichten over polderland en weilanden. Ten westen van Nuland ligt een zandrug met heide- en stuifzandrestanten en naaldbossen. In het noorden ligt laaggelegen polderland, in het zuiden ligt een laaggelegen ontginningsgebied, Het Broek geheten. In het oosten ligt vooral landbouwgebied. Een rijke schakering aan natuur dus. Via het uitgebreide fietsknooppunten netwerk kunt u zelf uw route uitstippelen, maar ook bij ons kunt u terecht voor fietsroutes en advies. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.
Houdt u van cultuur en historie dan is een bezoek aan ‘s-Hertogenbosch met zijn historische binnenstad, de monumentale Sint. Janskathedraal en een vaart over de binnendieze en stadswandeling, beslist aan te bevelen. Oss is een gezellige winkelstad met goede parkeergelegenheid en ook met de fiets gemakkelijk te bereiken.

Bekijk de website: www.minicampinghuismans.nl/