Boszicht – Wilbertoord

Camping Boszicht

De naam zegt het al: onze camping grenst direct aan bosgebied Molenheide en ligt één kilometer verwijderd van het kleine en rustige dorp Wilbertoord, in Noordoost-Brabant in het Land van Cuijk. Onze camping is in het voorjaar van 2000 geopend en is na enkele jaren uitgegroeid tot een favoriete plek voor zowel de rustzoeker als gezinnen met (kleinere) kinderen. Want één ding is zeker: kamperen op Boszicht is een succes. Rustig, gezellig, gastvrij, een gemoedelijke sfeer, kindvriendelijk en betaalbaar!
De camping is geopend van 28 maart tot 13 oktober 2014!
Het ontstaan.
Onze camping is ontstaan in 2000 als nevenactiviteit van onze toenmalige varkenshouderij. In 2003 hebben wij de varkenshouderij beëindigd om ons vol enthousiasme verder te richten op de recreatie. Dat betekent dat we volop ideeën en plannen ontwikkelen om het verblijf voor u als gast zo aangenaam mogelijk te maken.
In 2008 is onze camping uitgebreid naar 42 plaatsen inclusief twee verhuurcaravans en een prachtige nieuwe speeltuin, een waar genot voor de kinderen. Dit jaar, 2014, komt er een nieuw sanitairgebouw met alle faciliteiten, inclusief een babybad(kamer) en een grote familiedouche.
Ondertussen zijn we ook nog bezig met het bouwen van een recreatieruimte, receptie en kantoor en daaropvolgend de sauna met relaxruimte en sportmogelijkheden.
Wat betreft de agrarische activiteiten vindt er alleen nog akkerbouw plaats. Ook van de directe omgeving heeft u op de camping geen hinder van geuroverlast.

Bekijk de website: www.boszichtcamping.nl/content/