Archery Farm – Baarschot

minicamping ArcheryFarm

Van harte welkom op minicamping ArcheryFarm waar men kan genieten van het landschap en de rust en waar de gemoedelijkheid voorop staat. Minicamping ArcheryFarm bevindt zich in Baarschot, dat valt onder de gemeente Hilvarenbeek. Een klein dorpje vlakbij het schitterende bosrijke natuurgebied landgoed “de Utrecht” tegen de grens van België.
De camping telt 24 ruime staanplaatsen alle voorzien van elektriciteit, een goed verzorgde sanitaire voorziening, en een recreatieruimte. Er zijn in onze omgeving diverse wandel en fietsroutes en voldoende bezienswaardigheden. Ook ligt er op 1 km. afstand een grote visvijver. Op de camping is er een tafeltennis en voetbalveldje aanwezig. Nieuw dit jaar is de jeu de boules baan.
Voor de kleinste kinderen is er een speelhuisje met zandbak en een wip. En in de recreatieruimte is er voldoende speelgoed aanwezig zoals darten, oud hollandse spelen, en balspellen.
Ook is er bij ons de mogelijkheid om kennis te maken met de handboogsport. De camping is namelijk gelegen aan een buitenbaan waar men de handboogsport kan beoefenen. Wij zijn als eigenaren van de Camping zeer betrokken met deze sport. We hebben jaren actief deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden waaronder de Olympische Spelen. Vandaar ook de naam Archeryfarm waarvan de vrije vertaling Handboogboerderij is.


Bekijk de website: www.archeryfarm.nl/